A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП(комунальне некомерційне підприємство)"Центральна районна лікарня Подільського району Куяльницької сільської ради"
Одеська область

Лікування судинних патологій

Дата: 22.11.2023 08:30
Кількість переглядів: 31

 Іванцов Володимир Анатолійович, лікар-хірург першої категорії, лікар-хірург судинний, лікар-проктолог про лікування судинних патологій

 

Незважаючи на всі складнощі,  що принесли пандемія та війна, хірургічне відділення Подільської ЦРЛ Куяльницької громади продовжує свій розвиток. З початком року  було проведено першу в відділенні «ЕВЛК з мініфлебектомією та склеротерапією». Це оперативне лікування варикозної хвороби за допомогою лазера, що значно покращує період реабілітації. Дане  втручання проходить без жодного розрізу, лише кілька проколів звичайною голкою. Таким  чином, значно зменшуються ризики, пов’язані з видаленням варикозу старими методами. Після  операції  за новою методикою, пацієнт самостійно покидає операційну,  оскільки відпадає необхідність в загальній анестезії.

Такі операції стали реальністю після придбання  нашою лікарнею одного  з найкращих лазерних апаратів «LIKA-Surgeon». Завдяки цьому обладнанню стало можливим проведення  лазерним лікуванням гемороїдальної хвороби, що також має ряд плюсів порівняно з методиками, які  використовувались раніше: це  значне скорочення часу реабілітації,  зменшення післяопераційного болю,  відсутність великих ран та швів, а головне пацієнт швидко повертається  до звичного способу життя.

Також даний лазер використовується для видалення будь-яких доброякісних новоутворень шкіри.

Ще однією новинкою стало придбання пристрою для лікування ран негативним тиском NP-100, який за допомогою вакууму лікує рани. Даний  апарат під’єднується  до рани та створює негативний тиск,  тим самим сприяє загоєнню рани,  видаляючи  з неї всі виділення та інфекцію, зменшує набряк.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень