A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП(комунальне некомерційне підприємство)"Центральна районна лікарня Подільського району Куяльницької сільської ради"
Одеська область

Новини

Новий чат-бот "Буду мамою" для вагітних

В рамках співпраці платформи «Охорона здоров’я» ВАОТГ та ГС «Ліки контроль» представляємо спеціальний чат-бот “Буду мамою” для вагітних, який доступний:

09:27 05.03.2024

Гіповітаміноз та що з цим робити.

Зміна рівня вітамінів у крові – абсолютно нормальне явище. Найбільший їх вміст в організмі восени, найменший – навесні. Але основний показник – це самопочуття людини і її рівень працездатності. Якщо вона активна, бадьора, життєрадісна, сповнена сил і енергії, у неї висока працездатність, хороший сон і апетит, якщо вона не схильна до застуд, то їй нема про що турбуватися. Якщо ж постійно ходить з «мокрим носом», весь час хоче спати, втратила інтерес до життя, то це привід для занепокоєння.

11:31 04.03.2024

Вакцинація від вірусів папіломи людини(ВПЛ)Кому і коли робити?

Чи знаєте ви, що 97% випадків раку шийки матки можна запобігти вакцинацією? Ні, вакцини від раку ще не винайшли. Натомість у нас є вакцини проти вірусів, які можуть призвести до його розвитку, — вірусів папіломи людини (ВПЛ).

10:33 29.02.2024

Сказ!Що робити для профілактики та як діяти в разі інфікування?

Сказ – це вірусне захворювання, яке має найвищий рівень смертності серед усіх інфекційних хвороб для людини. Вірус сказу вражає центральну нервову систему і після появи симптомів без вчасно розпочатого лікування стає невиліковним – 100% хворих людей помирають.

08:18 28.02.2024

Яка фізична активність є достатньою?

Малорухливий спосіб життя (особливо у дорослих) пов’язують із підвищенням ризиків розвитку серцево-судинних, деяких онкологічних захворювань, психічних та метаболічних розладів, захворювань опорно-рухового апарату.

11:27 19.02.2024

Симптоми захворювання серця ,на які варто звернути увагу!

День святого Валентина – відмінний привід проявити свою любов і турботу до себе та рідних.Зі святом, друзі, залишайтеся улюбленими і любіть, даруйте світло і радійте приємним зустрічам та моментам!І найголовніше,піклуйтесь про свої серця,адже це орган,який підтримує нашу життєдіяльність,здоровʼя та енергію.

14:13 15.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень